به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان، سردار یدالله جوانی مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامیدر رابطه با فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اظهار داشت:دیدگاه مقام معظم رهبری در خصوص آمریکا طی ۲۷ سال گذشته کاملا مشخص و مبتنی بر مبانی و اصول خاصی بوده است.
آمریکا به دلیل خلق و خوی استکباری به عهد و پیمان خود وفا نمی کند
وی افزود : شناخت رهبر معظم انقلاب از آمریکا همان شناخت امام راحل بوده است بطوریکه آمریکا را یک شیطان بزرگ می دانند که به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و حیله گر و خدعه گر می باشد بنابراین اگر هر کشور، دولت و مجموعه ای بخواهد با آمریکایی ها گفتگو و مذاکره انجام دهد و در خصوص مسائلی به توافق برسد باید این آینده را در نظر بگیرد که آمریکایی ها به عهد و پیمان خودشان وفا نخواهند کرد.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه از زمانی بحث مذاکره با آمریکا مطرح شد مقام معظم رهبری نسبت به این مذاکرات خوش بین نبودند ادامه داد: اگر ما به سال ۹۲ و سال های قبل آن باز گردیم می بینیم که گهگاهی افراد و گروهی هایی بحث مذاکره با آمریکا را مطرح می کردند و رهبر حکیم انقلاب تأکید داشتند که ملت ایران اهل گفتگو و مذاکره است اما آمریکا قابل اعتماد نیست اما دشمنانی هستند که اگر عهدی بستند به تعهداتشان پایبندخواهند بود ولی آمریکا به دلیل ماهیت و خلق و خوی استکباری به تعهدات خود نیز پایبند نمی باشد.
وی گفت:پس از سال ۹۲ که ماهیت سیاسی کشور رقم خورد و بحث مذاکرات با آمریکا به عنوان راه حل برای گشایش های اقتصادی مطرح شد از سوی گروه های سیاسی و دولت یازدهم ، رهبری اجازه مذاکره را مشروط کردند اما مدام گوش زد می کردند به دلیل شناخت از آمریکا به این مذاکرات خوش بین نیستم و لازم است مذاکره کنندگان و ملت ایران هوشیار باشند و مذاکرات را رصد کنند .
تمدید تحریم های ده ساله به منزله نقض برجام است
سردار جوانی ادامه داد:مذاکرات انجام شد و توافق صورت گرفت اما امروزه کاملا مشخص است که این تعهدات را زیر پاگذاشته و برجام را به شکل های مختلف نقض می کنند که تحریم های موشکی و تحریم های ده ساله نمونه آن می باشد، آمریکایی ها متعهد شده بودند تحریم جدیدی وضع نشود این درحالی است که آن ها نباید مجدد تحریم های جدیدی را وضع می کردند و این تحریم های پایان یافته را برای ده سال دیگر تمدید می کردند.
وی با اشاره به بدعهدی های آمریکا و نقض برجام عنوان کرد: مقام معظم رهبری با صراحت فرمودند اگر این مسئله از سوی دولت آمریکا عملی شود قطعا نقض برجام است و باید واکنش نشان داده شود که رهبری خود این جهت گیری را اتخاذ کردند که قطعا جمهوری اسلامی واکنش نشان خواهد داد زیرا آمریکایی ها به تعهداتشان عمل نمی کنند که اگر ما فعالیت های هسته ای را کاهش دهیم آنها مشکلشان بر طرف شود بنابراین این ها را بهانه می کنند تا فشارهایی را به ملت ایران وارد ساخته و از رهگذر این فشار ها جمهوری اسلامی را وادار به تغییر رفتار کنند تغییر رفتارهایی که نتیجه اش تغییر هویت خواهد بود.
آمریکا با هویت اسلامی و دینی ایران مشکل دارد
وی اذعان کرد:آمریکا با هویت اسلامی و دینی ملت ایران مشکل دارد و این دقیقا همان چیزی است که اوباما با صراحت اشاره کرده است که اگر ایرانی ها می خواهند از منافع برجام بهره مند باشند باید به روح آن عمل کنند که روح برجام نیز تغییر ایران است یعنی تغییر هویت به معنی دست برداشتن از آرمان ها و سیاست ها و عمل های انقلابی است .
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه آمریکایی ها بدنبال تسلیم کردن ملت ایران در برابر خودشان هستند، افزود: چون آنها به دنبال احیا سلطه خود هستند بر همین اساس ، زیر ساخت ها و چهارچوب های تحریم ها را بر نخواهند داشت و اگر گشایش های مقطعی صورت بگیرد به این منظور است که بتوانند به نوعی طرف مقابل خود را فریب دهند و امیدوارش کنند که از طریق مذاکرات می توانند به نتایج خود برسند بر همین مبنا رهبری مذاکرات را محدود به برجام کرده اند و هر گونه مذاکره با آمریکا در حوزه های دیگر را ممنوع اعلام کردند و برجام را نیز تجربه نامیدند که ملت ایران و دولتمردان ما باید این تجربه را مد نظر قرار دهند که آمریکایی ها پایبند به عهد و پیمان نیستند.
وی در پایان خاطر نشان کرد:بر همین اساس مذاکره در حوزه های دیگر برای ملت ایران خساراتی خواهد داشت بطوریکه رهبری با صراحت فرمودند با چنین دشمنی مذاکره در خصوص مسائل منطقه سم مهلک خواهد بود چرا که هدف آمریکایی ها از مذاکره عقب راندن ملت ایران از آرمان های انقلابی است و از طریق مذاکره است که می خواهند اراده خود را به ملت ایران تحمیل کنند و جمهوری اسلامی را مهار کرده و قدرتش را به ضعف تبدیل کنند.
آرمان